JRC® Radar C4 Alarm

De Radar C4 is een beetmelder met instelbare volume-, toon- en gevoeligheidsfuncties voor een super prijs. Door gebruik te maken van het nieuwste elektronische ontwerp en de waterdichte technologie zorgt de Radar C4 ervoor dat zelfs onder de slechtste weersomstandigheden werkt.

De Dam Quick Impulse is een lichtgewicht spinmolen met een zeer soepele loop en fantastische slip. Door het overbrenging  van 5.1:1 is de molen niet alleen geschikt voor het spinnen maar ook zeer geschikt voor de picker en method visserij.

De Abu Garcia Ambassadeur Blue max reel is een kwalitatief goede en voordelig geprijsde low profile reel voor de beginnende roofvisser met reel.

De Abu Garcia Superior  beschikt over veel technische specificaties als: 2WAY DRAG™ systeem, Salt Shield kogellager afscherming of Silent oscillating COG design.

Deze molen is voorzien van een Durametal body uit 1 deel, wat zorgt voor een lichter gewicht en minder speling.

Hierdoor is het een zeer moderne molen van een zeer hoge kwaliteit. De perfecte allround molen voor de sportvisser die alleen het beste wil!

In Garbolino’s gamma aan leefnetten is dit jaar een nieuw model type outsider.
Dit leefnet heeft het zelfde robuuste kniksysteem wat wij al jaren naar ieders tevredenheid gebruiken op onze leefnetten. Tevens zijn alle ringen verstevigd en is het net gemaakt van karper vriendelijk materiaal.
De prijs van dit leefnet is zeer aantrekkelijk en is verkrijgbaar in 2,5 en 3mt.

De DAM TF beetmelders zijn makkelijk in gebruik en zeer betrouwbaar! Ze hebben een mooi design en handige features. Ze worden geleverd in sets van 2+1, 3+1 en 4+1 (melders + ontvanger), in een mooie koffer. De melders hebben een mute functie, wat zeer handig is voor iedere (karper)visser. Op de ontvanger zit tevens de mogelijkheid om een trilfunctie aan te zetten. De 1 op 1 koppeling tussen melder en ontvanger werkt super tot op 100 meter afstand. De melders werken op een 9v batterij en de ontvanger op 3 AAA batterijen (niet meegeleverd). De perfecte sets voor de visser die zoekt naar een goede, betrouwbare beetmelder set, voor een eerlijke prijs!

Gebaseerd op een 3D Scan van een echte baars met perfecte details en Photo Chrome skin print en toegevoegde DNA geur! De baars is in periodes de belangrijkste prooi voor Big pike en deze superrealistische SHADS zullen dodelijk zijn! De paddle tail maakt het kunstaas verleidelijk en de rammelaar in de staart stuurt provocerende klikken uit! De 2 kleinere maten is “ready rigged”, met de buik dreg gemonteerd op een wartel, zodat de snoek moeite heeft om de haak te lossen. Het grote formaat, is ons unieke Linethru ontwerp, opgetuigd met de Line thru modifier en verwisselbare tuigage – de plug schuift weg van de tanden en de snoek kan het gewicht van de grote plug niet gebruiken om de haak te lossen.

Affinity™ II

De gloednieuwe PENN® Affinity II Black molen is uitgerust met een sterk, maar lichtgewicht frame van grafiet met zijplaten van grafiet, een gesmede en machinaal bewerkte Long Stroke aluminium spoel met lijncapaciteit ringen, 6+1 gesealde roestvrijstalen kogellagers voor een soepele lijninname bij een hoge druk, een krachtige maar fijngevoelige slip van HT-100 carbon, anti retour en een handmatige beugelarm. Het ingebouwde slow oscillation systeem zorgt voor een fantastische opspoeling van de lijn voor het maken van zeer verre worpen met zowel gevlochten als monofilament lijnen. De reel beschikt tevens over twee lijnclips en is Ideaal voor de afstandsvisserij op karper.

-Topsteun set de luxe

-8vaks ( 40mm diam)

-In hoogte verstelbaar

-Van 57 to 88cm

-Incl. draagtas

Facebook